Tarieven

Coachtraject

Bij een coachtraject hebben we eerst een intakegesprek. Hierin kijken we samen wat de coachvraag is en leg ik uit hoe ik werk. Bij coaching is het belangrijk dat de coach bij jou en je vraag past.  Hierna kun je besluiten of je verder wilt met het coachtraject. Het intakegesprek is onderdeel van het coachtraject en na de intake kun je besluiten of je verder wilt gaan met het coachtraject.  Gemiddeld zal dit uit 5-10 gesprekken bestaan. De duur van een coachgesprek is 60 minuten.

Intakegesprek                                                   € 50,-             incl BTW
Coachgesprek per uur particulier                 €  95,-            incl BTW
Coachgesprek per uur zakelijk                      €  135,-          excl BTW

Mindfulnesstraining

7-weekse cursus individueel.                        €  650,-           incl BTW

Dit bedrag is incl werkboek en audio met oefeningen

Vergoedingen coachtraject

Door de werkgever: Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de mindfulnestraining en/of coachsessies bij werkgerelateerde vragen.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf: Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden bij ziekte, re-integratie of ter voorkoming van langdurig verzuim in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Door de zorgverzekeraar: Indien je een aanvullende verzekering hebt, vergoeden onderstaande zorgverzekeraars een deel van de kosten voor individuele begeleiding. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico of eigen bijdrage. Je kunt zelf contact opnemen met je zorgverzekeraar hierover. Het is raadzaam om aan te geven dat je een behandeling wilt gaan volgen bij een therapeut die is aangesloten bij de VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde) en bij het RBCZ. Via borgwijzer kun je kijken of je in aanmerking komt voor vergoeding. De behandeling valt onder psychosociale therapie of integrale therapie. Geef ook de volgende codes door:
AGB code zorgverlener is 90105463
AGB code praktijk is 90064557
Licentienummer VIV: 1907961
Licentienummer RBCZ: 180615R

Teruggave via de belasting: Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of de mindfulnesstraining zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten voor coaching en/of mindfulnesstraining aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Annuleren

Tot 24 uur voor een afspraak kan kosteloos geannuleerd worden, daarna wordt de afspraak in rekening gebracht.

De mindfulnesstraining kan tot een week voor aanvang kosteloos geannuleerd worden, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht ivm huur van de locatie.

 

VOOR EEN AFSPRAAK MAIL ONS
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld