Merel Veen

Een aantal jaren heb ik met veel plezier als huisarts gewerkt. Door een chronische ziekte kon ik dit niet meer combineren met mijn gezin en moest ik het werk als huisarts neerleggen. Omdat het contact met mensen voor mij het mooiste is aan het huisartsenvak en ik bovendien verdieping in het contact zocht, heb ik besloten dit op een andere manier vorm te geven. Sinds 2016 ben ik werkzaam als coach. Ik begeleid mensen bij vragen over ziekte, gezondheid en leefstijl.

Of ik nu als coach of als huisarts werk, het blijft prachtig om te zien dat iedereen zijn eigen drijfveren heeft om te doen wat hij doet. Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden in het maken van een bewuste keuze die beter voor hen is.

In mijn eigen ziekteproces heb ik een aantal dingen in mijn leven waar ik graag aan vast hield los moeten laten en dat was soms heel pijnlijk. Maar ik kwam tot de ontdekking dat ik hierdoor dichter bij mijn eigen kracht en overtuigingen kwam. Terwijl ik tot dan toe op een rijdende trein leek te zitten met een uitgestippelde route, ben ik daarna bewustere keuzes gaan maken. Ik deel mijn leven nu zo in dat ik mijn eigen grenzen goed in de gaten kan houden. Doordat ik veel dichter bij mezelf blijf geniet ik weer voluit van mijn gezin, werk en mijn sociale leven.
Hier een link naar een persoonlijk interview met Merel Veen

Opleidingen

  • 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix opleidingen (2016-2018)
  • Chronische Stress Reversal bij CSR Centrum (2018)
  • Body and Mind Language basis, coach en trainer bij BMLi (2016-2018)
  • Mindfulnesstrainer bij Seetrue opleidingen (2016)
  • Intensieve training familie opstellingen bij Parre en Deden Consultancy (2015)

Werkervaring

  • Trainer bij CSR Centrum: training over chronische stress aan professionals (2018-heden)
  • Trainer en coach bij Coachpraktijk Mindcolours (2016-heden)
  • Huisarts (2012-2015)
  • Arts bij de crisisdienst van de psychiatrie (2006-2007)

Beroepsvereniging en partnerschap

Per 1 juli 2018 ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en het RBCZ.

        

 

Door aangesloten te zijn bij bovenstaande beroepsverenigingen worden mijn consulten door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed indien u een aanvullende verzekering heeft. Zie Tarieven en Vergoedingen

‘ONE DOESN’T DISCOVER NEW LANDS WITHOUT CONSENTING TO LOSE SIGHT, FOR A VERY LONG TIME, OF THE SHORE’ Andre gide

MAAR JE MAG OOK MAILEN…

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld