Mindfulness Zeist

In de huidige tijd is het voor veel mensen moeilijk om in het moment te leven. Binnen een seconde dwalen we af naar een mindless modus en laten we ons uit het hier en nu weghalen door allerlei gedachten en gevoelens over het verleden en onze toekomst.

We denken steeds dat we iets anders moeten krijgen om ons compleet of gelukkig te voelen, maar we vergeten dat het huidige moment ons echte leven is. Dit is het!

Het behouden van aandacht, mindful zijn, bij de dingen die je doet kun je trainen. Zo kun je steeds meer in het moment aanwezig zijn. De gedachten en gevoelens over het verleden of de toekomst nemen een minder grote plek in en er ontstaat meer ruimte om alles met een open mind te bekijken.

Mindfulness helpt om:

• je niet teveel mee te laten slepen door de gejaagdheid in de dag

• met lastige emoties om te gaan

• niet alleen naar je verstand maar ook naar je hart te luisteren

• los te laten wat je los kan laten en te accepteren wat je niet kan veranderen

De mindfulnesstraining is een 8-weekse cursus met wekelijks een bijeenkomst van 2 uur. Daarnaast moet je rekenen op 30 minuten oefenen per dag.

Wil je naast de mindfulnesstraining ook persoonlijke begeleiding zodat je je eigen overtuigingen en drijfveren helder krijgt en een extra stap kan zetten naar hoe jij je leven wil inrichten? Dan kun je ook kiezen voor de mindfulnesstraining in combinatie met 3 individuele coachsessies.

Ruime ervaring met het geven van mindfulnesstrainingen in groepen en individueel. Lees de ervaringen van andere cursisten.

Aanmelden voor de mindfulness training in Zeist? Bel me gerust of het iets voor je is.

Bel: 06-19234053 of mail: merel@coachpraktijkmindcolours.nl

‘Mindfulness is herkennen hoe speciaal en buitengewoon bijzonder elk moment in het hier en nu al is.’   Jon Kabat-Zinn

Momenteel geef ik alleen individuele mindfulnesstraining