Mindfulness yoga weekend in de duinen

Een weekend voor jezelf, rust en aandacht op een prachtige plek in de duinen. Een inspirerend weekend om bij jezelf te komen en met aandacht in het hier en nu te zijn. Het belangrijkste in dit weekend is dat je goed voor jezelf zorgt, zodat jij op kunt laden.

Met een kleine groep verblijven we in de duinboerderij Zeeveld bij Castricum. De boerderij is geheel ter beschikking aan ons. Tijdens dit weekend worden er mindfulness en yoga sessies gegeven en is er een stiltewandeling. Tussen de sessies door is er voldoende ruimte om zelf te kiezen wat je wil doen. Een lekker boek lezen in de heerlijke loungeruimte, wandelen in het mooie duingebied of op het strand, fietsen of relaxen. Er wordt vers gekookt met soep en salade bij de lunch en een heerlijke avondmaaltijd. Het belangrijkste in dit weekend is dat je even tijd hebt om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en dat je in de sessies handvatten krijgt aangereikt hoe je hier thuis mee verder kan gaan. De sessies zijn niet verplicht, dus je kunt het weekend invullen zoals jij het wilt. De mindfulness sessies en stiltewandeling worden begeleid door Merel en de yoga sessies door Maud (zie hieronder).

“Heerlijk weekend, prachtige omgeving en heerlijk vers gekookt eten. Ik vond de stiltewandeling ook heel prettig, letterlijk verstilling”

Praktische informatie mindfulness yoga weekend:

De boerderij: We verblijven in duinboerderij Zeeveld, een sfeervolle boerderij op een prachtige plek in het duingebied van Castricum. Wanneer je de deur uitloopt ben je direct in de duinen en een klein stukje verder sta je al bij zee. Er is een sfeervolle kapel waar mindfulness en yoga wordt gegeven en er zijn meerdere ruimtes waaronder een prachtige serre waar je lekker kunt zitten.

De kamers: Er zijn eenvoudige 1- en 2- persoonskamers met eenpersoonsbedden. Elke kamer heeft een eigen wastafel en uitzicht op de prachtige, groene omgeving. Er zijn vijf douches en zes toiletten.

Maud: “Mijn eerste yogales volgde ik zo’n 15 jaar geleden. Na een paar lessen kreeg ik de smaak te pakken en sindsdien ben ik er nooit meer mee opgehouden.
De aandacht voor je lijf én je adem maken dat je lichaamsbewustzijn vergroot wordt. Zo voel ik bijvoorbeeld stress eerder door de spanning in mijn lichaam en hoge ademhaling op te merken. Ook het beter aanvoelen van mijn grenzen is iets dat yoga me gebracht heeft.
In 2014 volgde ik een opleiding tot Hatha yogadocent. Deze rustige yogavorm past het best bij me; de wat meer statische houdingen zorgen ervoor dat er ruimte is om naar binnen te keren. In mijn lessen besteed ik daarnaast veel aandacht aan de adem. Vast onderdeel is ook de uitgebreide eindontspanning.
Ik gaf en geef op verschillende plekken les, variërend van tieners bij een sportschool tot ambtenaren op een sportdag.
Daarnaast werk ik bij De Utrechtse Kinderboekwinkel en ben ik moeder van Abel.

“Prettige yogalessen, geschikt voor elk niveau en het sluit mooi aan bij de mindfulness sessies”
Yoga Maud

Eerstvolgende mindfulness yoga weekend:

29, 30 en 31 Maart 2019 (VOL.  Aanmelden reservelijst)

Voor meer informatie of om aan te melden bel 06-19234053 of mail merel@coachpraktijkmindcolours.nl ( of zie button hieronder).

Voor wie: mannen en vrouwen in alle leeftijden. Groepsgrootte: max 16 personen.

Niveau: er is geen ervaring met mindfulness of yoga vereist.

Programma:

Vrijdag 29 maart:
Aankomst 17:30
Welkom
Avondeten
Mindfulness en yoga

Zaterdag 30 maart
Yoga
ontbijt
mindfulness
Lunch
Vrije middag voor wandelen/fietsen/eigen invulling
yoga
Avondeten
Mindfulness

Zondag 31 maart
Yoga
Ontbijt
Stiltewandeling
Lunch
Mindfulness
Afsluiting 16:00

Prijs: € 335,- obv 2-persoonskamer (meerprijs 1-pk €35,-)
Alle prijzen zijn incl BTW

Inclusief:

  • 2 overnachtingen
  • bedlinnen en handdoek
  • alle mindfulness, yoga sessies en stiltewandeling
  • alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner)
  • koffie, thee, sap en tussendoortjes

Adres boerderij: 

Duinboerderij Zeeveld, Noorderstraat 2, 1901 MT Castricum

Voor annuleringsvoorwaarden zie tarieven

Menu