Coaching bij stressklachten en burn-out

Stress en burn-out klachten kunnen heel heftig zijn. Er kunnen allerlei klachten optreden van lichte spanning tot volledige uitputting en het gevoel de grip op je leven kwijt te zijn. Helaas komen stressklachten steeds vaker voor.

Meestal is er een combinatie van omstandigheden (externe factoren) en je eigen drijfveren en overtuigingen (interne factoren) die zorgen dat je volledig uit je evenwicht raakt.

Als je bij mij komt onderzoeken we eerst wat de klachten zijn en of deze of deze inderdaad door chronische stress veroorzaakt worden. Dit doen we middels een vragenlijst en een intakegesprek. Vervolgens gaan we aan de gang met het fysieke herstel. Het is belangrijk in het herstelproces dat je klachten af gaan nemen en dat je je vitaler gaat voelen. Daarna gaan we onderzoeken welke factoren hebben bijgedragen aan de overbelasting en hoe je in de toekomst kunt zorgen dat je de balans houdt die goed is voor jou.

Bij de coaching gebruik ik de CSR methode die bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd is. Naarmate het herstel vordert gebruik ik ook andere coachingsmethoden om diepgaander inzicht te krijgen in je patronen.

 

‘THE GREATEST GLORY IN LIFE LIES NOT IN NEVER FALLING, BUT IN RISING EVERYTIME WE FALL’ Nelson Mandela

Menu